Menu Sluiten

Domoticasysteem Provincie Antwerpen

IoT Domotica is gespecialiseerd in Design, Implementatie en beheer van KNX Smart Home projecten, spraaktechnologie, visualisatiesystemen, Internet of Things, en Immotica voor zowel particulieren als bedrijven, kantoren en winkels.

IoT Domotica Solutions

IoT Domotica Solutions is gevestigd in Lier, provincie Antwerpen, en is gespecialiseerd in KNX gebaseerde Smart Home projecten, Systeemintegraties, Spraaktechnologie, Visualisatiesystemen, Internet of Things (IoT) en Immotica. Zij richt zich zowel tot de particuliere markt als tot de tertiare sector zoals o.a. kantoren, winkels en praktijkruimten.

Haar kracht is dat ze alle projecten realiseert in eigen beheer ongeacht hun grootte en complexiteit.

Tevens is IoT Domotica Solutions totaal “merk” onafhankelijk. Hierdoor is ze in staat “op maat” te werken, en slaagt ze er steeds in de beste oplossing te bieden conform ieders budget en voorkeur.

KNX is de enige wereldwijde open domotica standaard die niet gebonden is aan enig fabrikant, en waarbij de intelligentie verspreid zit over alle componenten heen. Dank zij de strenge regelgeving hebben KNX componenten bovendien een zeer lange levensduur en blijven ze ten alle tijde compatibel met alle nieuwe KNX componenten. U kan dus uw investering met een gerust hart spreiden.

Zit U met een aantal vragen betreffende een actueel of aankomend project, of wil U een vrijblijvende offerte aanvragen, dan kan U best het online contactformulier invullen.

89712798971279

Meer info

tags: Domotica – Domotica Oplossingen – Smart Home Projecten – Smart Home Projecten Lier – Spraaktechnologie Lier – 

Wenst u meer info over domoticasysteem provincie antwerpen kijk dan vlug op https://iot-domotica.solutions | Domoticasysteem Provincie Antwerpen

Domotica | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Domoticasysteem provincie antwerpen

home over ons realisaties jobs contact de meerwaarde van samenwerken met edf elektriciteitswerken zit hem in de details n in het eindresultaat. Voor elk project gaan we namelijk op zoek naar de allerbeste nieuwe technologien. Bovendien werken we uitsluitend met kwaliteitsmerken en zien we strikt toe op een feilloze uitvoering van de werken. Zo gaan we voor honderd procent kwaliteit in alles wat we doen. cc de singel antwerpen kunstencentrum de singel is een begrip in binnen en buitenland en een van de belangrijkste antwerpse culturele gebouwen. Vanwege de complexe constructie de veelheid aan gebruikte technieken en de hoge afwerkingseisen was de elektrische installatie een werk van hoge complexiteit. In opdracht van de artesis hogeschool en het fonds voor culturele infrastructuur integreerden we nauwgezet op maat gemaakte verlichtingstoestellen en theatertechnische installaties en systemen voor toegangscontrole en cordineerden we de algemene elektriciteitswerken met diverse partner.

facebook nieuws contact vraag een gratis offerte op totaalrenovaties projectopvolging sanitair centrale verwarming ventilatie elektriciteit elektriciteit renoveren van a tot z we zijn gespecialiseerd in de renovatie van alle elektrische installaties. Alle onderdelen van de elektriciteit van uw huis kunnen door ons vernieuwd worden domoticasysteem provincie antwerpen raming aanvragen Het verdeelbord de bedrading stekkerdozen stopcontacten uw volledige elektrische installatie wordt opnieuw veilig modern en logisch ingedeeld. Gaat het om een volledige renovatie van uw elektrische installatie of betreft het eerder een gedeeltelijke vernieuwing wij cordineren alle elektriciteitswerken en zorgen voor een vakkundige uitvoering. Renovatie elektrische installatie moet uw huidige elektrische installatie gerenoveerd of uitgebreid worden wij vernieuwen de elektriciteit in uw huis maken ze volledig veilig. Zoekt u een aannemer voor de renovatie van elektriciteit in de provincie antwerpen of de kempen dan k.

Kennisgeving over Domoticasysteem provincie antwerpen

home partners contactformulier qa promoties disclaimer privacy iot domotica solutions iot domotica solutions is gevestigd in lier provincie antwerpen en is gespecialiseerd in knx gebaseerde smart home projecten systeemintegraties spraaktechnologie visualisatiesystemen internet of things iot en immotica. Zij richt zich zowel tot de particuliere markt als tot de tertiare sector zoals o.a Informeer je over domoticasysteem provincie antwerpen Kantoren winkels en praktijkruimten. Haar kracht is dat ze alle projecten realiseert in eigen beheer ongeacht hun grootte en complexiteit. Tevens is iot domotica solutions totaal merk onafhankelijk. Hierdoor is ze in staat op maat te werken en slaagt ze er steeds in de beste oplossing te bieden conform ieders budget en voorkeur. Knx is de enige wereldwijde open domotica standaard die niet gebonden is aan enig fabrikant en waarbij de intelligentie verspreid zit over alle compon.