Menu Sluiten

Immotica

IoT Domotica is gespecialiseerd in Design, Implementatie en beheer van KNX Smart Home projecten, spraaktechnologie, visualisatiesystemen, Internet of Things, en Immotica voor zowel particulieren als bedrijven, kantoren en winkels.

IoT Domotica Solutions

IoT Domotica Solutions is gevestigd in Lier, provincie Antwerpen, en is gespecialiseerd in KNX gebaseerde Smart Home projecten, Systeemintegraties, Spraaktechnologie, Visualisatiesystemen, Internet of Things (IoT) en Immotica. Zij richt zich zowel tot de particuliere markt als tot de tertiare sector zoals o.a. kantoren, winkels en praktijkruimten.

Haar kracht is dat ze alle projecten realiseert in eigen beheer ongeacht hun grootte en complexiteit.

Tevens is IoT Domotica Solutions totaal “merk” onafhankelijk. Hierdoor is ze in staat “op maat” te werken, en slaagt ze er steeds in de beste oplossing te bieden conform ieders budget en voorkeur.

KNX is de enige wereldwijde open domotica standaard die niet gebonden is aan enig fabrikant, en waarbij de intelligentie verspreid zit over alle componenten heen. Dank zij de strenge regelgeving hebben KNX componenten bovendien een zeer lange levensduur en blijven ze ten alle tijde compatibel met alle nieuwe KNX componenten. U kan dus uw investering met een gerust hart spreiden.

Zit U met een aantal vragen betreffende een actueel of aankomend project, of wil U een vrijblijvende offerte aanvragen, dan kan U best het online contactformulier invullen.

89712798971279

More info

tags: Smart Home Projecten – Smart Home Projecten Lier – Systeemintegraties Lier – Spraaktechnologie Lier – Visualisatiesystemen Lier – 

Wenst u meer info over immotica kijk dan vlug op https://iot-domotica.solutions | Immotica

Energie | Domotica | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Immotica

roeselarestraat wevelgem home algemene elektriciteit domotica amp immotica video amp parlofonie verlichting referenties contact nood aan een ervaren elektricien neem dan contact op met elektro martin. Om uw elektriciteitswerken professioneel uit te voeren vertrouw op elektro martin uit wevelgem bent u op zoek naar een bedrijf die gespecialiseerd is in elektriciteitswerken in wevelgem of omstreken geef dan gerust een seintje aan elektro martin immotica zijn in trek Zaakvoerder claude martin staat al bijna dertig jaar klaar om mensen uit de nood te helpen met allerhande elektriciteitswerken. Ervaren bedrijf gespecialiseerd in elektriciteitswerken elektro martin is in opgericht door j. Claude martin en is uitgegroeid tot een b.

naam particuliere woning villa f te g genk subtitel bouwen van een particuliere woning architect stephane beel architecten opdracht studie hvac warmtepomp sanitair electro immotica zwembadtechnieken … .

Data over Immotica

home realisaties referenties contact home electra technics is gespecialiseerd in elektrische installaties voor de industrieumlle tertiaire en openbare sector. Daarom volgen wij dagelijks alle nieuwe ontwikkelingen en producten op van de moderne elektrische installatie verlichting automatisatie domotica en immotica databekabeling brand en inbraakdetectie ventilatie bordenbouw hoogspanning en hernieuwbare energie. Elektrische installatie onze ervaren installateurs zorgen voor kwaliteit comfort en veiligheid in de meest complexe elektrische installatie. U kan rekenen op een klantgerichte aanpak waar gezamenlijk naar de beste prijskwaliteit oplossing wordt gezocht binnen een vooropgestelde planning belangstelling in de prijs van immotica Verlichting een goede verlichting maakt het werken in kantoren en productieruimtes aangenamer en zorgt voor een beter rendement bij de werknemers. Wij zorgen dan ook voor een aangepaste lichtstudie voor elke toepassing zoals burelen werkplaatsen opslagplaatsen industrie winkels parkings geve.