Menu Sluiten

Systeemintegraties Op Maat Antwerpen

IoT Domotica is gespecialiseerd in Design, Implementatie en beheer van KNX Smart Home projecten, spraaktechnologie, visualisatiesystemen, Internet of Things, en Immotica voor zowel particulieren als bedrijven, kantoren en winkels.

IoT Domotica Solutions

IoT Domotica Solutions is gevestigd in Lier, provincie Antwerpen, en is gespecialiseerd in KNX gebaseerde Smart Home projecten, Systeemintegraties, Spraaktechnologie, Visualisatiesystemen, Internet of Things (IoT) en Immotica. Zij richt zich zowel tot de particuliere markt als tot de tertiare sector zoals o.a. kantoren, winkels en praktijkruimten.

Haar kracht is dat ze alle projecten realiseert in eigen beheer ongeacht hun grootte en complexiteit.

Tevens is IoT Domotica Solutions totaal “merk” onafhankelijk. Hierdoor is ze in staat “op maat” te werken, en slaagt ze er steeds in de beste oplossing te bieden conform ieders budget en voorkeur.

KNX is de enige wereldwijde open domotica standaard die niet gebonden is aan enig fabrikant, en waarbij de intelligentie verspreid zit over alle componenten heen. Dank zij de strenge regelgeving hebben KNX componenten bovendien een zeer lange levensduur en blijven ze ten alle tijde compatibel met alle nieuwe KNX componenten. U kan dus uw investering met een gerust hart spreiden.

Zit U met een aantal vragen betreffende een actueel of aankomend project, of wil U een vrijblijvende offerte aanvragen, dan kan U best het online contactformulier invullen.

89712798971279

Meer info

tags: Domotica – Domotica Oplossingen – Smart Home Projecten – Smart Home Projecten Lier – Spraaktechnologie Lier – 

Wenst u meer info over systeemintegraties op maat antwerpen kijk dan vlug op https://iot-domotica.solutions | Systeemintegraties Op Maat Antwerpen

Domotica | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Systeemintegraties op maat antwerpen

home nieuws referenties over hydroscan vacatures contact slim drinkwater beheer leakredux cycli netwerkbeheer lekbeheer asset management duurzame voorziening drinkwater waterslagstudies modellering drinkwater stedelijke afwatering en rioolbeheer stedelijke afwatering en rioolbeheer hemelwaterplan integraal rioolbeheer digitaal beheerplatform overstromingen en waterlopen floodcast p methodiek waterbeheer industrie residentile waterhuishouding water technologien september hydroware hydroscan delaware en de watergroep slaan de handen in elkaar na pidpa agso knokkeheist en iwva kiest nu ook de watergroep voor onze lekdetectiesoftware leakredux binnen een uniek gentegreerd belgisch hydroware concept . Hydroware hydroscan delaware en de watergroep slaan de handen in elkaar om waterlekken sneller efficinter en preciezer op te sporen leakredux na pidpa agso knokkeheist en iwva kiest nu ook de watergroep voor onze lekdetectiesoftware leakredux binnen een uniek gentegreerd belgisch hydroware concept . Ons consortium hydroware hydroscan en delaware .

nl en nl fr menu helpdesk menu home over ons mobirep pharmintouch diensten contact your partner in advanced software solutions for the pharmaceutical market lees meer mobirep mobiele oplossingen zijn het werkinstrument bij uitstek in uw digitale strategie systeemintegraties op maat antwerpen voor meer omzet Mobiele apps op maat altijd op de hoogte strategische partners pharmintouch wij ondersteunen onze klanten in de farmaceutische wereld met het uitbouwen van hun pharma ecommerce strategie met ons uniek pharmintouch platform. Uw bedrijf op pharmintouch ecommerce op maat inloggen op pharmintouch diensten onze uitgebreide business ervaring laat ons toe om onze oplossingen perfect te laten integreren met uw huidige systemen. Business intelligence systeem integratie sap ondersteuning crm pharma software smart it systems niet zomaar een software bedrijf. Wij zijn smart it systems een bedrijf met een gepassioneerd team van mensen die elke dag tot het uiterste gaan om onze klanten te helpen belangstelling in de prijs van systeemintegraties op maat antwerpen Onze kerntaak bestaat uit het leveren van pharma crmsystemen en gespecialiseerde oplos.

Wat je wil weten over Systeemintegraties op maat antwerpen

menu startpagina locaties raadplegingen medisch team links contact disclaimer disclaimer de website wordt op een basis van zoals het is zoals beschikbaar en met alle fouten aangeboden. Voor zover dit wettelijk is toegestaan doen wij geen enkele verklaring of waarborg of aanbeveling van welke aard ook expliciet of impliciet met betrekking tot de service de inhoud van de website gebruikersinhoud of beveiliging in verband met de overdracht van informatie naar de website. Bovendien wijzen wij hierbij alle garanties expliciet of impliciet inclusief maar niet beperkt tot de garanties van verkoopbaarheid af geschiktheid voor een bepaald doel geeninbreuk titel gewoonte handel rustig genieten systeemintegratie en vrijheid van computervirussen. We verklaren niet of garanderen niet dat de service foutvrij of ononderbroken zal zijn dat defecten zullen worden gecorrigeerd of dat de service of de server die de service beschikbaar .