Menu Sluiten

Leveranciers Immotica

IoT Domotica is gespecialiseerd in Design, Implementatie en beheer van KNX Smart Home projecten, spraaktechnologie, visualisatiesystemen, Internet of Things, en Immotica voor zowel particulieren als bedrijven, kantoren en winkels.

IoT Domotica Solutions

IoT Domotica Solutions is gevestigd in Lier, provincie Antwerpen, en is gespecialiseerd in KNX gebaseerde Smart Home projecten, Systeemintegraties, Spraaktechnologie, Visualisatiesystemen, Internet of Things (IoT) en Immotica. Zij richt zich zowel tot de particuliere markt als tot de tertiare sector zoals o.a. kantoren, winkels en praktijkruimten.

Haar kracht is dat ze alle projecten realiseert in eigen beheer ongeacht hun grootte en complexiteit.

Tevens is IoT Domotica Solutions totaal “merk” onafhankelijk. Hierdoor is ze in staat “op maat” te werken, en slaagt ze er steeds in de beste oplossing te bieden conform ieders budget en voorkeur.

KNX is de enige wereldwijde open domotica standaard die niet gebonden is aan enig fabrikant, en waarbij de intelligentie verspreid zit over alle componenten heen. Dank zij de strenge regelgeving hebben KNX componenten bovendien een zeer lange levensduur en blijven ze ten alle tijde compatibel met alle nieuwe KNX componenten. U kan dus uw investering met een gerust hart spreiden.

Zit U met een aantal vragen betreffende een actueel of aankomend project, of wil U een vrijblijvende offerte aanvragen, dan kan U best het online contactformulier invullen.

89712798971279

Meer info

tags: Smart Home Projecten – Smart Home Projecten Lier – Systeemintegraties Lier – Spraaktechnologie Lier – Visualisatiesystemen Lier – 

Wenst u meer info over leveranciers immotica kijk dan vlug op https://iot-domotica.solutions | Leveranciers Immotica

Domotica | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Leveranciers immotica

home realisaties referenties contact home electra technics is gespecialiseerd in elektrische installaties voor de industrieumlle tertiaire en openbare sector leveranciers immotica prijzen Daarom volgen wij dagelijks alle nieuwe ontwikkelingen en producten op van de moderne elektrische installatie verlichting automatisatie domotica en immotica databekabeling brand en inbraakdetectie ventilatie bordenbouw hoogspanning en hernieuwbare energie. Elektrische installatie onze ervaren installateurs zorgen voor kwaliteit comfort en veiligheid in de meest complexe elektrische installatie. U kan rekenen op een klantgerichte aanpak waar gezamenlijk naar de beste prijskwaliteit oplossing wordt gezocht binnen een vooropgestelde planning. Verlichting een goede verlichting maakt het werken in kantoren en productieruimtes aangenamer en zorgt voor een beter rendement bij de werknemers. Wij zorgen dan ook voor een aangepaste lichtstudie voo.

home elektrische installaties databekabeling schakelkasten domotica realisaties contact professionele elektriciteitswerken maak een afspraak met drc elektro. Contact efficint wonen en werken met domotica domotica is niet meer weg te denken uit woningen appartementen handelszaken industrieumlle bedrijven en andere gebouwen. Met gebruiksvriendelijke bedieningspanelen of smartphones kan u een volledig gebouw beheren. Uiteraard moeten deze elektrische installaties perfect inspelen op de eigenschappen van uw pand en daar zorgt drc elektro uit sinaai voor. Voor alle gebouwen domotica en immotica worden door het veelzijdige elektriciteitsbedrijf in de meest uiteenlopende gebouwen geplaatst De toekomst over leveranciers immotica Van woningen over panden in de dienstensector tot gebouwen geschikt voor de industrie overal kan er een systeem in uw nieuwbouw of bestaand pand geiumlntegreerd worden dat beantwoordt a.

Gegevens over Leveranciers immotica

contacteer ons home schematicals project cordinatie knx domotica elektriciteit nieuws contact home schematicals project cordinatie knx domotica elektriciteit nieuws contact knx voor ieder wat wils domoticals kan als erkend knx partner voor elk nieuwbouw of renovatieproject een substantile meerwaarde betekenen. Zowel voor praktisch advies technische informatie ondersteuning als voor een volledige installatie en programmatie komt domoticals tussen indien gewenst zodat ook de doehetzelver bij ons terecht kan. Wij zijn de partners in elk automatiseringsproject van zowel elektrisch installateurs bouwpromotoren architecten als particulieren. Elke domoticasintallatie wordt maar zo goed als de initile planning het toelaat daarom is het ook aan te raden ons zo vroeg mogelijk in een.