Menu Sluiten

Domotica Voor Kantoren

IoT Domotica is gespecialiseerd in Design, Implementatie en beheer van KNX Smart Home projecten, spraaktechnologie, visualisatiesystemen, Internet of Things, en Immotica voor zowel particulieren als bedrijven, kantoren en winkels.

IoT Domotica Solutions

IoT Domotica Solutions is gevestigd in Lier, provincie Antwerpen, en is gespecialiseerd in KNX gebaseerde Smart Home projecten, Systeemintegraties, Spraaktechnologie, Visualisatiesystemen, Internet of Things (IoT) en Immotica. Zij richt zich zowel tot de particuliere markt als tot de tertiare sector zoals o.a. kantoren, winkels en praktijkruimten.

Haar kracht is dat ze alle projecten realiseert in eigen beheer ongeacht hun grootte en complexiteit.

Tevens is IoT Domotica Solutions totaal “merk” onafhankelijk. Hierdoor is ze in staat “op maat” te werken, en slaagt ze er steeds in de beste oplossing te bieden conform ieders budget en voorkeur.

KNX is de enige wereldwijde open domotica standaard die niet gebonden is aan enig fabrikant, en waarbij de intelligentie verspreid zit over alle componenten heen. Dank zij de strenge regelgeving hebben KNX componenten bovendien een zeer lange levensduur en blijven ze ten alle tijde compatibel met alle nieuwe KNX componenten. U kan dus uw investering met een gerust hart spreiden.

Zit U met een aantal vragen betreffende een actueel of aankomend project, of wil U een vrijblijvende offerte aanvragen, dan kan U best het online contactformulier invullen.

89712798971279

More info

tags: Smart Home Projecten – Smart Home Projecten Lier – Systeemintegraties Lier – Spraaktechnologie Lier – Visualisatiesystemen Lier – 

Wenst u meer info over domotica voor kantoren kijk dan vlug op https://iot-domotica.solutions | Domotica Voor Kantoren

Domotica | Energie | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Domotica voor kantoren

menu realisaties nieuws over ons elektronica domotica systeem led verlichting voor thuis voor kantoor voor de werkplaats powerled en inbouwarmaturen lichtstudie contact electronica domotica led verlichting voor thuis voor kantoor voor de werkplaats powerled en inbouwarmaturen lichtstudie realisaties nieuws over ons contact the gallery was not found xf domotica systeem domotica systeem domotica systeem domotica systeem je verlichting en apparaten thuis of op kantoor bedienen met n druk op de knop ontdek dan ons eigen alfastar domotica systeem zeer zuinig in verbruik eenvoudig te bedienen comfortabel veilig duurzaam n betaalbaar domotica voor kantoren bedrijf Lees verder zoeken naar zoeken alfa sprint service b.v.b.a. Hoofdgebouw blokstraat b lede belgi kantoren termurenlaan b erembodegem belgi tel mail infoalfasprint.be be .. Over alfa sp.

over christiaens elektriciteit contact referenties realisaties industrieumlle elektriciteit bordenbouw domotica automatisatie industrile elektriciteit bordenbouw domotica automatisatie hersteldienst zonnepanelen perslucht relighting particulier domotica wij zijn gespecialiseerd in betaalbare en betrouwbare domoticatoepassingen zonder overbodige franjes. We doen dit zowel voor private woningen als voor kantoren. Het concept systeem van conson munt uit door zijn vele functionaliteiten en gebruiksgemak. Speciaal voor verbouwingen raden we het draadloze gira funkbus systeem aan. Een centrale aan uit functie behoort tot de mogelijkheden net als de creatie van diverse lichtsferen Enige toelichting over domotica voor kantoren Met een qbus installatie kan je snel gebruiksvriendelijk n volledig cloudgebaseerd verlichting verwarming rolluiken.

Het domein van Domotica voor kantoren

toggle navigation over ons diensten projecten contact wij hebben een idee leef en beleef elektriciteit in een woning of kantoor is niet langer een luxeproduct het is gentegreerd in ons dagelijks leven. De installatie van elektriciteit de stopcontacten de verlichting om ons heen wordt echter nog te vaak louter functioneel bekeken en is totaal niet gentegreerd met onze dagelijkse routine. Electric worx is een jong zeer dynamisch installatiebedrijf voor elektriciteit en domotica met een berg ervaring en invalshoeken uit verschillende sectoren. Wat wij installeren maakt voor ons niet uit. Of het nu gaat om het plaatsen van basis elektrische functies in nieuwbouw of renovatieprojecten het uitwerken van een volled.