Menu Sluiten

Domoticasysteem

IoT Domotica is gespecialiseerd in Design, Implementatie en beheer van KNX Smart Home projecten, spraaktechnologie, visualisatiesystemen, Internet of Things, en Immotica voor zowel particulieren als bedrijven, kantoren en winkels.

IoT Domotica Solutions

IoT Domotica Solutions is gevestigd in Lier, provincie Antwerpen, en is gespecialiseerd in KNX gebaseerde Smart Home projecten, Systeemintegraties, Spraaktechnologie, Visualisatiesystemen, Internet of Things (IoT) en Immotica. Zij richt zich zowel tot de particuliere markt als tot de tertiare sector zoals o.a. kantoren, winkels en praktijkruimten.

Haar kracht is dat ze alle projecten realiseert in eigen beheer ongeacht hun grootte en complexiteit.

Tevens is IoT Domotica Solutions totaal “merk” onafhankelijk. Hierdoor is ze in staat “op maat” te werken, en slaagt ze er steeds in de beste oplossing te bieden conform ieders budget en voorkeur.

KNX is de enige wereldwijde open domotica standaard die niet gebonden is aan enig fabrikant, en waarbij de intelligentie verspreid zit over alle componenten heen. Dank zij de strenge regelgeving hebben KNX componenten bovendien een zeer lange levensduur en blijven ze ten alle tijde compatibel met alle nieuwe KNX componenten. U kan dus uw investering met een gerust hart spreiden.

Zit U met een aantal vragen betreffende een actueel of aankomend project, of wil U een vrijblijvende offerte aanvragen, dan kan U best het online contactformulier invullen.

89712798971279

Meer info

tags: Domotica – Domotica Oplossingen – Smart Home Projecten – Smart Home Projecten Lier – Spraaktechnologie Lier – 

Wenst u meer info over domoticasysteem kijk dan vlug op https://iot-domotica.solutions

Domotica | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Domoticasysteem

skip to content den tech elektrotechnisch installateur menu bedrijf werkwijze systemen projecten contact systemen standaard elektriciteit tekst volgt nog teleruptor systeem tekst volgt nog domotica domotica is een vrij nieuwe technologie die geleidelijk aan ingeburgerd raakt domoticasysteem gratis levering Verlichting verwarming koeling toegangscontrole beveiliging en het beheer van de huishoudapparaten kunnen tegenwoordig met een centraal elektronish systeem bediend worden. Het badwater via gsm laten lopen vanuit de auto mag dan een vaak aangehaald voorbeeld zijn domotica is veel meer dan dat. Meestal onopvallend en weinig spectaculair. Daarin zit precies de kracht van domotica het is een systeem dat ongemerkt het woon en leefcomfort verhoogt. Toepassingen domotica k.

home elektriciteitswerken domotica verlichting projecten contact privacy policy sterco geel uw installateur van domotica in een nieuwe of bestaande woning installatie van domoticasystemen op maat de installatie van domotica of automatisering is een slimme investering. Zo geniet u met een eenvoudige druk op de knop van een maximum aan comfort en veiligheid met een minimum aan energieverbruik. Sterco is installateur van domotica in heel regio geel mol westerlo tot antwerpen brussel mechelen en turnhout. Wij zijn zowel in nieuwe als bestaande woningen thuis. Verder zit u ook voor elektriciteitswerken en verlichting goed bij ons. Met domotica kunt u alle kanten uit hoe laat ik uitschijnen dat er altij.

De discipline van Domoticasysteem

english us nederlands franais fr menu home oplossingen neem de controle verlichting thermoregulatie automatisering controle automatisering intercom en videofoon alarm videobewaking custom app multimedia technisch centrum durven te vragen getuigenissen shoowroom vendor area gf tronics your partner before and after sales stop met dromen onze domotica is binnen uw handbereik neem de controle over uw woning vereenvoudig uw leven pas uw woning aan u levensstijl aan van verlichting tot multimedia onze domotica zal u de mogelijkheid geven om alles te controleren en dit op een moduleerbare manier naargelang uw wensen en budget om uw comfort en uw veiligheid te verbeteren en ook geld te besparen Enige opheldering over domoticasysteem Dompel u onder in de gewenste sfeer met een simpel druk op uw smartphone of uw tablet en hou een oogje op uw woning tijdens uw afwezigheid. Verlichting verlichting heeft altijd een fundamentele rol in ons leven gespeeld. Onze domotica zorgt voor een perfecte sfeer in uw woning. Dit zal u de mogelijkheid geven om uw verlichting op .